maanantai 8. lokakuuta 2012

Riistasalaatti





• 100 g riistalihaa (miehet 150 g)
• 1 iso punajuuri
• 150 g parsa- tai lehtikaalta
• 200 g erilaisia pinaatin ja salaatinlehtiä revittynä
• 1 rkl kylmäpuristettua oliivi-, camelina- tai rypsiöljyä
• kourallinen tuoreita persiljan lehtiä silputtuna
• ripaus ruususuolaa

Huuhdo salaatti ja revi palasiksi. Kypsennä riista mieleiselläsi tavalla (höyrytys, uunihaudutus tai pannu). Raasta punajuuri. Höyrytä nopeasti parsakaalin palaset. Älä myöskään höyrytä liian kauaa. Kaada höyrytetyt kasvikset isolle lautaselle. Anna hetken jäähtyä, jonka jälkeen lisää salaatit, punajuuri, persilja, suola ja öljy. Sekoita. Päälle kypsennetyt riistalihan palaset ja tarjoile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti