sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Victoria Boutenkon luento

Hei kaikille lukijoilleni ja hyvää alkanutta vuotta!

Uusi vuosi näyttää alkavan innostavilla ja mielenkiintoisilla yhteydenotoilla. Olen nimittäin saanut yhteydenoton Victoria Boutenkolta, jossa hän tiedusteli luentomahdollisuutta Suomessa. Tiedustelen nyt alustavasti blogini kautta, kuinka paljon luennolle osallistujia voisimme saada kasaan. Mikäli halukkaita tuntuisi olevan, voisimme Victorian kanssa ryhtyä järjestämään hänen luentoaan Suomeen. Luennon ajankohta olisi näillä näkymin maaliskuussa Helsingissä.


Kuka sitten on Victoria Boutenko?

Victoria on pitkän linjan ravintoluennoitsija ja kirjailija. Häneltä ovat ilmestyneet mm. teokset Green for Life, 12-steps to raw foods sekä joukko muita reseptikirjoja. Victoria on luennoinut ympäri maailmaa lehtivihreän merkityksestä terveydellemme sekä raaka- ja elävän ravinnon eduista ja tärkeydestä osana terveellistä ravitsemusta.

Victoria on parantanut itsensä sekä perheensä muut jäsenet vakavista sairauksista raakaravinnolla. Suurimmaksi parantavaksi tekijäksi hän mainitsee tummanvihreät lehtivihannekset, jotka ovat yksi maailman ravintorikkaimmista raaka-aineista. Hän on tehnyt itse tutkimuksia lehtivihreän eduista ja parantavista ominaisuuksista sekä toimii yhteistyössä monien tutkijoiden kanssa.


Victoria Boutenkon luentoaihe Suomessa keskittyisi ilmeisimmin lehtivihreän terveyttäviin vaikutuksiin. Luennollaan hän jakaa osittain hänen kirjoihinsa kirjoittamaa tietoa sekä tuloksia viimeisimmistä tutkimuksistaan. Tarkempaa luentosisältöä emme ole vielä sopineet, mutta keskimäärin hänen luentonsa ovat 3 tunnin mittaisia, joissa osallistujat pääsevät lopuksi esittämään kysymyksiään.

Mikäli teillä on esittää luentopaikka ehdotuksia, otan niitä mielelläni vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti