perjantai 14. syyskuuta 2012

Pähkinäkuulat





• 2 dl manteleita
• 2 dl saksanpähkinöitä
• 1 dl kurpitsansiemeniä tai auringonkukansiemeniä
• 1 dl rusinoita
• 1 dl taateleita
• 1 dl kuivattuja aprikooseja (luomu, sillä muissa on rikkiä!)

Pinnalle:
• rouhittua saksanpähkinää, kuorellisia seesaminsiemeniä tai carobjauhetta


Rouhi mantelit, saksanpähkinät ja kurpitsansiemenet tehosekoittimessa. Lisää joukkoon paloiteltuna kuivattuja hedelmiä pikkuhiljaa niin, että saat tasaisen massan, josta voi muovata palloja. Pyöritä massasta reilun peukalonpään kokoisia palloja ja pyörittele ne haluamassasi kuorrutteessa. Säilytä makeiset jääkaapissa laajassa astiassa etteivät takerru toisiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti