maanantai 10. joulukuuta 2012

Luonnollista!

Hei kaikille lukijoilleni ja ihanaa uuden vuoden alkua!

Moni teistä on jo odotellut pitkään ja hartaasti uusia blogi-kirjoituksiani. Kiitos kannustuksesta ja kärsivällisyydestä!

Uusi vuosi tuo mukanaan kaikkea uutta ja jännittävää. Itselleni tämä vuosi tulee olemaan varsin merkityksellinen, sillä päivän valon saa maaliskuussa uusi ravintotietokirjani. Kirja kantaa nimeä Luonnollista! Syömisen syvin olemus. Tieto-osuuden lisäksi kirja sisältää paljon reseptejä valokuvineen. Olen pyrkinyt rakentamaan kirjan niin, että sen opastuksella jokaisen on helppo ryhtyä rakentamaan omaa terveellistä elämäntapaansa kehoaan kuunnellen.

Kirja ei lopu takakansiin, vaan kirjalle tullaan rakentamaan omat nettisivut. Sivuilla kirja jatkaa lukijansa kanssa matkaa elämäntapamuutokseen ja sivuilla tullaan jakamaan tärkeää lisätietomateriaalia. Lisäksi sivuilla on tehtäväosioita, joiden tarkoitus on helpottaa elämäntapamuutoksessa ja oman kehon kuuntelussa.

Tarkemman kirjaesittelyn pääset lukemaan täältä. Internet-sivusto avautuu kirjani julkaisun jälkeen eli maaliskuussa. Tarkempi päivä ei ole vielä tiedossa, mutta tästä ilmoittelen teille lähempänä. Sen osoite tulee kuitenkin olemaan www.luonnollista.com.

Uskon kirjan sisältävän paljon mielenkiintoista luettavaa teille, jotka olette tykänneet lukea blogi-kirjoituksiani. Tämä kirja ja sen ympärille luomani internetsivusto tulee varmasti korvaamaan monin verroin kärsivällisyytenne kirjoitusteni odottelusta. Nyt saatte luettavaa roppakaupalla! :)

Tämän ihanammin ei voi uusi aika enää alkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti