maanantai 17. syyskuuta 2012

Nori-merileväkääryleet




• 3 kpl nori-merileväarkkeja

Täytevaihtoehto 1:
• 1 dl pähkinä-siementahnaa
• 3 dl porkkanaraastetta
• 2 dl sinimailasen ituja

Pähkinä-siementahna:
• 1 rkl manteleita
• 1 rkl kurpitsansiemeniä
• 2-3 rkl saksanpähkinöitä


Liota mantelit, saksanpähkinät ja kurpitsansiemenet 8 tuntia. Kaada liotusvesi pois ja jauha tahnaksi pienessä vesitilkassa.

Voitele nori-merilevän pinta paksusti pähkinä-siementahnalla. Lisää pinnalle porkkanaraaste ja sinimailasen idut. Kääri arkit rullalle. Voit kostuttaa hiukan arkin ulkoreunaa, jotta saat reunan kiinnittymään kääröön. Koristele mieleisilläsi versoilla ja tarjoile tuoreiden kasvisten kanssa.



Täytevaihtoehto 2:
• 1 avokado
• 100 g puna-ahvenfileitä
• 3 dl porkkanaraastetta
• 1 dl pastöroimatonta luomu hapankaalia


Höyrytä puna-ahvenfileen palaset kypsiksi. Soseuta avokado ja levitä merileväarkeille. Lisää porkkanaraaste ja hapankaali. Laita paloitellut, kypsät kalanpalat arkeille ja kääri rullalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti