• 1 luomu kurkku
• 10 cm luomu kesäkurpitsaa
• 1 dl sinimailasen ituja
• 1 dl silputtua persiljaa
• 1/2 luomu avokado
• 1/3 sitruunan mehu
• 2 dl maustamatonta soijajogurttia
Pese kurkun ja kesäkurpitsan pinta, mutta älä kuori niitä. Raasta ne karkeaksi raasteeksi ja laita tehosekoittimeen yhdessä persiljan, itujen ja avokadon kanssa. Soseuta kaikki tasaiseksi soseeksi, jonka jälkeen voit lisätä puristetun sitruunan mehun ja jogurtin. Soseuta vielä hyvin täydellä teholla tasaiseksi samettimaiseksi keitoksi. Nauti!
SUPER VIHERKEITON saat, kun käytät kurkun tilalta 100–150 g lehtikaalta!
Tällöin voit lisätä ohjeeseen myös ripauksen ruususuolaa sekä hieman vettä, jotta saat sopivan kiinteyden.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti