sunnuntai 25. marraskuuta 2012

AURINKOPATEE HAPANKAALISALAATILLA




Aurinkopatee:
• 1 porkkana
• 2 rkl kurpitsansiemeniä
• 2 rkl parapähkinöitä
• 3/4 dl saksanpähkinöitä
• 1 lehtisellerinvarsi
• 1 kourallinen basilikan lehtiä
• ripaus ruususuolaa
• 1 valkosipulinkynsi (valinnainen)

Hapankaalisalaatti:

• 1 iso Romaine-salaattinippu
• ½ kurkku
• 1,5 dl hapankaalia
• 2 rkl hamppuöljyä

Liota pähkinöitä ja siemeniä muutama tunti. Kaada liotusvesi pois.

Raasta porkkana hienoksi raasteeksi. Pilko myös sellerin varsi ja sipuli. Soseuta kaikki raaka-aineet tehosekoittimella/sauvasekoittimella tahnaksi.

Huuhdo kurkku sekä salaatinlehdet ja paloittele. Sekoita kurkun palat, salaatti, öljy ja hapankaali keskenään. Tarjoile pateen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti