sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Victoria Boutenko Suomessa maaliskuussa!

Victoria Boutenkon saapuminen Suomeen on varmistunut!

Victoria odottaa mielenkiinnolla ja ilolla tulevaa Suomen vierailuaan. Victorian suurimpana syynä vierailulleen on hänen kyltymätön halunsa jakaa tietoa terveydestä. Hänen luentonsa ja kirjansa ovat saavuttaneet suurta menestystä maailmalla ja niiden kautta ihmiset ovat saaneet apua oman terveytensä hoitamiseen. Victoria jakaa mitä ihmeellisimpiä parantumistarinoita!

Maailman ravinteikkaimpiin raaka-ainesiin kuuluvat lehtivihreät on Victorian Suomen vierailun pääluentoaihe. Luentopaikka ja aika ovat nyt myös varmistuneet. Tässä pieni tietopaketti tulevasta tapahtumasta.

Tapahtuma-luento: Victoria Boutenko - The Miracle of Greens

Aika: tiistai 9.3. klo: 18.30-21.30

Paikka: Balderinsali, Aleksanterinkatu 12, Helsinki

Sisäänpääsymaksu: 25 €Mikäli haluaa varmistaa paikkansa luennolle, voi kyseiseen tapahtumaan ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen miia@siqri.com. Ilmoittautumisen jälkeen paikkavarauksensa voi varmistaa maksamalla pääsylippuun oikeuttavan maksun tilisiirtona.

Myös ovelta on mahdollisuus saada lippuja luentoa ennen, jos tilaa vielä on. Lipunmyynti alotetaan puoli tuntia ennen varsinaisen tapahtuman alkua eli klo: 18.00. Etenkin pidemmältä saapuvien kannattaa siis kuitenkin varata lippunsa ajoissa, sillä paikkamäärä on rajallinen.


Luentonsa lisäksi Victoria antaa vierailullaan (9.-10.3.) mielellään myös haastatteluja.

Haastattelupyynnöt voi myös lähettää osoitteeseen miia@siqri.com.

Toivomme teidän lähettävän tätä viestiä eteenpäin kaikille tahoille, joiden uskotte olevan kiinnostuneita kyseisestä tapahtumasta.

Ilolla, Victoria ja Miia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti