Kurpitsapasta:
• 20 cm pala kesäkurpitsaa
Hamppukastike:
• 2 tomaattia
• ½ punainen paprika
• 5 isoa aurinkokuivattua tomaattia
• 1 pieni nippu tuoretta persiljaa
• ½ rkl kylmäpuristettua hamppuöljyä
• 3 rkl hampunsiemeniä
• ripaus ruususuolaa
• 2 rkl pinjansiemeniä (liota siemeniä muutama tunti)
Pilko kastikkeen raaka-aineet pieneksi. Soseuta kaikki sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi. Raasta (kuorimaveitsellä) kesäkurpitsa pitkiksi suikaleiksi lautaselle. Kaada päälle kastike. Päälle voit ripotella 2 rkl liotettuja pinjansiemeniä. Tarjoile.
Hampunsiemenet voi myös halutessaan korvata myös muilla siemenillä ja pähkinöillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti