keskiviikko 14. marraskuuta 2012

CAESAR-SALAATTI





• 150 g erilaisia salaatinlehtiä (esim. tatsoi, vuonakaali, romaine-, tai tammenlehti-salaatti)
• 1 punainen paprika
• 1 dl sinimailasen ituja
• 2 palaa siemenleipää
• 1-2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
• (ripaus ruususuolaa)

Huuhdo salaatit ja revi palasiksi isolle lautaselle. Paloittele paprika ja siemenleipä kuutioiksi. Lisää paprikat, idut ja öljy salaatin joukkoon ja sekoita. Halutessasi voit myös lisätä salaatin joukkoon ripauksen ruususuolaa. Leipä tuo kuitenkin suolaisuutta, joten vältä liiallista suolankäyttöä. Päälle vielä siemenleipäkuutiot ja tarjoile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti