tiistai 13. marraskuuta 2012

COCO MOUSSE 1-2 annosta




• 1 dl cashewpähkinöitä
• 4 tuoretta taatelia (Jos käytät kuivattuja, voit liottaa niitä muutaman tunnin ja käyttää liotusvesineen.)
• 2,5 dl vettä (Jos haluat pirtelömäisemmän koostumuksen, lisää vielä 0,5-1 dl vettä.)
• 1 kypsä banaani
• 1 rkl aitoa 100 % raakakaakaojauhetta (Voit käyttää myös kokonaisia raakakaakaopapuja.)
• ¼ tl aitoa luonnon vaniljaa


Jauha pähkinät tehosekoittimessa. Lisää ensin 1 dl vettä pikkuhiljaa, jotta saat samettisen kermamaidon. Lisää taatelit, banaani, kaakaojauhe, vanilja ja loput vedestä ja tehosekoita. Voit jäähdyttää moussen hetken aikaa jääkaapissa ja tarjoilla viileänä. Nauti!


Coco Mousse on herkullista sellaisenaan tai tuoreiden hedelmien ja marjojen kastikkeena!
Erityisesti makuyhdistelmiin sopivat tuore ananas ja mansikat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti