perjantai 12. lokakuuta 2012

Raikas parsakaalikeitto




• 2,5 dl pilkottua parsakaalia
• 20 cm kurkkua
• 1 dl vettä
• 1 cm siivu sipulia pilkottuna
• 1 dl persiljaa silputtuna
• ½ - 1 avokadoa
• 1 luomu kananmuna
• ruususuolaa

Lado tehosekoittimeen raaka-aineet seuraavassa järjestyksessä: vesi, paloiteltu kurkku, parsakaali, persilja, sipuli. Soseuta samettiseksi. Lisää vielä joukkoon kananmuna, suola, avokado. Soseuta kovimmalla teholla samettimaiseksi keitoksi.



LÄMMIN PARSAKAALIKEITTO 1 annos

• 300 g pilkottua parsakaalia
• 2,5 dl vettä
• ½ sipulia pilkottuna
• ruususuolaa
• ½ avokadoa
• 1 luomu kananmuna

Keitä parsakaali 2,5 dl:ssä vettä miedolla lämmöllä melko pehmeäksi. Kaada se keitinvesineen tehosekoittimeen, lisää sipuli ja suola. Soseuta pienellä nopeudella. Lisää avokado ja kananmunat ja sekoita pehmeäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti