tiistai 23. lokakuuta 2012

Ruusuinen unelma





• 2 dl tuoreita perattuja ruusunmarjoja (perkaaminen tarkoittaa kovien siementen poistamista)
• 3 tuoretta taatelia
• vettä (sopivan notkeuden saamiseksi)

Seesamkerma:
• 2 rkl kuorellisia seesaminsiemeniä
• 1 kuivattu viikuna + 1 dl vettä liotukseen
• (voit lisätä vaniljaa halutessasi)

Liota seesaminsiemenet omassa vedessään 6 tuntia, jonka jälkeen idätä siemeniä muutama tunti. Samoin liota paloiteltu viikuna omassa vedessään.
Soseuta seesaminsiemenet ja viikunat viikunoiden liotusvettä pikkuhiljaa lisäten (käytä koko liotusvesi).

Soseuta ruusunmarjat ja taatelit tasaiseksi soseeksi lisäten vettä sopivan notkeuden saamiseksi. Jos kaipaat makeampaa ruusunmarjavanukasta, voi taateleiden määrää lisätä. Lado isoon lasikulhoon vuorotellen ruusunmarjavanukasta ja seesamkermaa. Tarjoile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti